Cent Pur Cent Glov Comfort Cheeky Peach

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

GLOV is dé innoverende oplossing voor het ontshminken. Het énige wat u nodig heeft is een beetje water. Deze GLOV-handschoen past perfect in elke beautycase. GLOV verwijdert makkelijk make-up. Efficiënt: De innovatieve microvezels verwijderen alle soorten van cosmetische kleuren, zelfs waterproof mascara en eyeliner Veilig: Alle GLOV-producten werden dermatologisch getest. Ze zijn hypoallergeen. Ze zijn zacht voor de ogen. Makkelijk en snel: Maak gewoon nat met water.

Gebruik

GLOV stappenplan: Maak nat met lauw water. Druk GLOV gedurende enkele seconden tegen de huid en verwijder de make-up zachtjes met draaiende bewegingen. Maak de handschoen proper met de Magneet of met wat zeep. Laat drogen en gebruik opnieuw.

Gegevens
CNK3706314
FabrikantenMykla - Cent Pur Cent
MerkenCent pur Cent