Arkofluide Detox Bio Unicadoses 20 Verv.2622074

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Indicatie

Het gamma Arkofluides is vervaardigd in Frankrijk en wil het beste uit de natuur halen voor uw welzijn. Het onderzoek en de vernieuwing in Frankrijk en internationaal worden verbonden met zeer strikte kwaliteitscontroles om een natuurlijke gezondheid te verzekeren. De Biologische Landbouw is een soort duurzame, niet-vervuilende landbouw met productietechnieken die de vruchtbaarheid van de grond behouden en het milieu respecteren en draagt zo bij tot de optimalisatie van de kwaliteit van de voedingsproducten. Rammenas, Raphanus Sativus, is een veel voorkomende soort rammenas waarvan het sap sinds de Oudheid wordt gewaardeerd voor zijn natuurlijke weldoende werkingen. Zwarte Vlierbessen zijn interessant tijdens een zuiveringskuur, daar ze bijdragen tot het zuiveren van het organisme van haar toxinen. Paardebloem bevordert de eliminatie van water. Citroensap, is gekend voor zijn verfrissende smaak.

Gegevens
CNK3179660
FabrikantenArkopharma
MerkenArkofluides, Arkopharma
Breedte58 mm
Lengte217 mm
Diepte129 mm