Svr Masker B Hydra Intensief 12ml

Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Beschrijving

Gevoelige huid, uitdroging, gebrek aan comfort, uitdrogingsrimpels.

Een troostende frisheid! Dit natuurlijke biocellulosemasker, geconcentreerd in vitamine B3 en hyaluronzuur, rehydrateert en maakt de huid voller om haar onmiddellijk te kalmeren. In slechts 15 minuten is de verspreiding van de actieve bestanddelen optimaal, vermindert het masker de sporen van uitdroging en verbetert het de kwaliteit van de huid. De huid is soepeler, comfortabeler en gehydrateerd na slechts één gebruik!

Samengesteld met slechts 17 ingrediënten en zonder parfum, is dit masker geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige.

Gebruik

Op een schone huid vouwt u het masker open, verwijdert u de twee beschermfolies en legt u het op het gezicht, tikkend om het te laten hechten. Laat het 15 minuten zitten en beweeg je zonder angst. Verwijder het, en wrijf het overtollige product in indien nodig. Het is niet nodig om een crème aan te brengen of te spoelen na gebruik, het masker is van nature vochtinbrengend. Gebruik het masker één of twee keer per week.

Samenstelling

INGREDIËNTEN (BEVAT): AQUA/WATER/EAU, GLYCERINE, PENTYLENE GLYCOL, ALOE BARBADENSIS BLADSAP POEDER, FRUCTOSE, GLYCINE, INOSITOL, NATRIUMPCA, TETRANATRIUMGLUTAMAAT DIACETAAT, NIACINAMIDE, NATRIUMHYALURONAAT, UREUM, CITROENZUUR, POLYSORBAAT 20, NATRIUMLACTAAT, XANTHAANGOM, NATRIUMBENZOAAT

Indicatie

Dermatologisch masker op basis van natuurlijke biocellulose voor een onmiddellijk gerehydrateerde en vollere huid.

Details
CNK4117537
FabrikantenSVR
MerkenSVR