Jordan Dental Stick Dun Fluoride

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De dubbelzijdige tandenstoker is gemaakt van berkenhout, is geslepen aan beide uiteinden en heeft een driehoekige vorm die gemakkelijk glijdt tussen de tanden. De vezels van het hout hebben een licht schurende werking en zorgen voor effectieve reiniging. De tandenstokers bevatten een toevoeging van fluoride en mint.

Gebruik

Vergeet niet de tandenstoker eerst te bevochtigen in de mond voor gebruik, aangezien de tandenstoker dan minder snel zal breken. De tandenstoker zal zich dan óók beter aanpassen aan de ruimte tussen de tanden.

Indicatie

Bacterievorming tussen de tanden is de belangrijkste oorzaak van gaatjes en tandvleesproblemen. Dunne tandenstokers worden aanbevolen voor mensen met een smalle tot normale ruimtes tussen de tanden. Deze dubbelzijdige tandenstokers met mintsmaak bevatten ook fluoride.

Gegevens
CNK2747616
FabrikantenBenckmar bvba
MerkenJordan
Breedte76 mm
Lengte244 mm
Diepte116 mm