Adephar Haarborstel Ionic Pocket

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving
  • TOERMALIJN IONEN TECHNOLOGIE Het gebruikte materiaal is Toermalijn. Dit is een edelsteen die een ionenmantel rond de borstel creëert waardoor de elektrostatische lading op de haren geneutraliseerd wordt. De cuticula van elk haar wordt gesloten wat uitdroging van het haar vermijdt.Het resultaat is gezond, glanzend haar en een makkelijkere styling.
  • 100% ZUIVER EVERZWIJNHAAR Everzwijnhaar is een natuurlijk product dat al jaren gebruikt wordt in hoogkwalitatieve professionele haarborstels. Het 100% puur everzwijnhaar dat wij gebruiken in onze borstels, gaat de haren gladstrijken en geeft glans en volume.
  • ANTISTATISCH & GEÏONISEERD NYLON De gebruikte nylonharen zijn ook geïoniseerd waardoor de statische lading geneutraliseerd wordt en de haren tegen uitdroging beschermd worden. De nylonharen ontwarren en verzorgen de haren en stimuleren in alle zachtheid de hoofdhuid.
  • ERGONOMISCH EN LICHTGEWICHT DESIGN Deze borstels zijn zeer licht en liggen goed in de hand. Daarom zijn deze ook zeer geschikt om te gebruiken tijdens het brushen & stylen. Dankzij de Ionen technologie drogen de haren ook niet uit wanneer in contact met warmtebronnen.
Gegevens
CNK4148359
FabrikantenAdephar
MerkenAdephar